Цикл майстер-класів вихідного дня для дітей та батьків “Створення текстильної ляльки “Норвезький гном”, листопад-грудень 2021 р.

В рамках проєкту для учнів 1-Б класу “Іграшки в нашому житті” було проведено цикл майстер-класів вихідного дня для дітей та батьків “Створення текстильної ляльки “Норвезький гном”, тривалістю в 5 тижнів. Створення в родинному колі дітей та батьків іграшки власними руками.

Місяць клопіткої спільної праці вчителя, дітей та батьків. 1-Б та Олена Любченко не шукають легких шляхів.  Це було трудоємно, насичено та з виходом із зони комфорту. Щира подяка ГО “Територія творчості” та Заєць Людмилі Петрівні за професіоналізм, майстерність, за вдячні очі батьків, за сяючі посмішки дітей, за прекрасних гномів. Гномів багато не буває.

Гном – одна з обов'язкових іграшок, які мають сидіти під ялинкою. Адже гноми найказковіші персонажі, тож без них зустрічати Новий Рік – не комільфо. Гномів діти разом з батьками створювали з текстилю та наповнювали гіпоалергенним наповнювачем, а потім відбувалась магія - гноми прикрашались та сідали під ялинку в кожній сім'ї 1-Б класу.

Командна робота, душевна сімейна атмосфера та сімейні цінності.