Всеукраїнські конкурси «Stand with Ukraine», «#StopFake»

Учні 1-Б класу Комунального закладу "Вінницький ліцей №6", вчитель Любченко Олена Дмитрівна, взяли участь у всеукраїнських конкурсах.

Всеукраїнський конкурс «Stand with Ukraine» для учнів 1-11класів

Україна — єдина, сильна та незламна країна, мужністю якої захоплюється весь світ. Мета цього конкурсу — розповісти учням 1-11 класів про держави, які підтримують нас у прагненні миру та свободи.

 Виконуючи завдання конкурсу, школярі дізнаються багато цікавинок про благодійні заходи та акції підтримки в різних куточках світу, про країни і людей, які і словами, і справами допомагають українцям у боротьбі. Ми вдячні кожному!

 Запрошуємо вас долучитися до участі, перевірити свої знання й дізнатися багато нового. Традиційно ми підготували тематичні нагороди для учасників та їхніх вчителів.

Всеукраїнський конкурс «#StopFake» для учнів 1-11 класів

Конкурс «#StopFake» — цікавий інтерактив для школярів, які прагнуть вдосконалити навички медіаграмотності та критичного мислення.

 Цей конкурс допоможе навчитися розрізняти фейки та інші підступні види інформаційних повідомлень в інтернеті, а також — дізнатися захопливі факти про інформаційне суспільство та передумови його появи.

 Запрошуємо учнів 1-11 класів долучитися до участі, перевірити свої знання й дізнатися багато нового. Традиційно, ми підготували тематичні нагороди для учасників та їхніх вчителів.