З Великим Днем, Українська Родино!


Великдень - величне свято, що символізує перемогу добра над злом, силу духу та віри і показує, що любов і незламність ведуть лише до світла та перемоги!

Кожної весни разом з образом біблейського Спасителя в нас оживає наша найсвітліша, наймудріша, найлюдяніша частина. Ми рятуємо знов і знов самі себе від темряви.

Цьогорічний Великдень ніби і світлий, але водночас затьмарений війною і проходить під звук сирен, але разом з тим, дає надію на воскресіння нашої України, бо віра українців в свою свободу і перемогу є дивовижною і неймовірно рушійною силою!

На Великдень ми просимо великої благодаті, щоб здійснилася наша велика мрія – це ще один Великий день, день, коли в Україні настане великий мир. А з ним – вічна злагода й процвітання.

Ми змінили свої цінності, змінили відношення до багатьох речей. Але незмінно будемо нести крізь роки традиції своєї нації та своїх сімей. Щоб пам'ять про них була вічною!!!

Любіть. Цінуйте та частіше обіймайте свою малечу!

Із Великоднем, Українська Родино. Віруючі та ні, люди будь яких вір та вірувань.
Хай Світла та Любові завжди буде більше, щоб добро перемагало. Щоб ніхто не міг увійти в коло нашого світла.

І Великодній вогонь, що сходить в Ієрусалімі, передається не тільки від свічки до свічки, він передається від серця до серця.  


Наші Маленькі Великі Українці!!!
учні 1-Б класу Комунального закладу "Вінницький ліцей №6",
    вчитель Любченко Олена Дмитрівна.




Звичай розфарбовувати яєчка є не лише у українців, практично всі європейські народи розфарбовують яйця до Великодня. Але тільки у нас яйцям притаманні українські народні орнаменти.

В Україні існує дві категорії фарбованих яєць: крашанки і писанки.

Я писанка-красуня,
Вся в рисках і квітках.
Красу митців несу я,
Їх славлячи в віках.

Ось як фарбували яєчка наші маленькі українці, учні 1-Б класу Комунального закладу "Вінницький ліцей №6"