Всеукраїнський конкурс «Мандрівникам належить світ!»

З нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму Освітній проєкт «На Урок» запросив школярів здійснити дивовижну подорож цікавими та незвичними об'єктами світу та взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Мандрівникам належить світ!»

На учнів 1-Б класу чекало багато корисної інформації та неймовірно цікавих завдань, з яких можна дізнатися про дивовижні туристичні локації різних країн — все те, що надихає мільйони мандрівників знову і знову залишати домівку та вирушати назустріч пригодам.

Конкурс проходив у зручному онлайн-форматі. Завдання потрібно розв'язувати прямо на сайті, куди можна потрапити з комп'ютера або планшета, під'єднаного до інтернет-мережі.

Учень сам обирав час для участі в конкурсі (в проміжку, зазначеному організаторами), проте всі завдання потрібно розв'язати за один раз, вклавшись у 60 хвилин.

Після завершення роботи кожен учень побачив свій результат та отримав свою нагороду.

У конкурсі взяли участь 27 учнів 1-Б класу комунального закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів – гімназія  № 6 Вінницької міської ради». Учитель - Любченко Олена Дмитрівна.